Laat u inspireren!

Goede Praktijkendag 2014

Op dinsdag 14 oktober 2014 presenteren de inzenders van de IGZ ZorgVeiligPrijs 2014 het initiatief waarmee zij de zorg in hun instelling veiliger hebben gemaakt. Benieuwd hoe zij dat voor elkaar hebben gekregen? Kom dan naar de Achmea Goede Praktijkendag in Zeist.

Auteur:

Dit jaar waren er zo’n 40 inzenders van ideeën voor de IGZ ZorgVeiligPrijs 2014. Echter, er kan er maar één met de prijs naar huis en dit keer was dat de GGZ Oost-Brabant. Maar onder die andere ideeën zitten natuurlijk ook waardevolle initiatieven, die een bijdrage aan de verbetering van zorgveiligheid kunnen leveren. Die kennis MOET gedeeld worden!

Kom ook!
Daarom presenteren 9 inzenders op dinsdag 14 oktober hun inzending tijdens de vierde Achmea Goede Praktijkendag. Deze boeiende presentaties van goede praktijken worden van deskundig commentaar voorzien door specialisten uit de zorg en de veiligheidskunde. De beste presentatie wordt beloond met de Achmea Zorgveiligheidprijs (een wisseltrofee en € 5000 te besteden aan een project op het gebied van zorgveiligheid).

Wilt u zich ook laten inspireren?
Bekijk hieronder het programma en meldt u snel aan.20141014 GP programma-1


Laat u zich ook inspireren? U kunt zich hier inschrijven.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *